ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SELF SHIATSU ΚΑΙ MAKKO-HO

Η Ομάδα LifeHub σας προσκαλεί

στο σεμινάριο SelfShiatsu και Makko – Ho που διοργανώνει για εσάς στις 9 Μαίου 2015 στην Αθήνα

 

Θέλετε να μάθετε πως με απλές αλλά αποτελεσματικές τεχνικές μπορούμε να βελτιώσουμε  την  καθημερινότητα μας;

Εάν ναι, ελάτε στο σεμινάριο που διοργανώνει για εσάς η Ομάδα του LifeHub για να μάθουμε μαζί πως με απλές ασκήσεις και πιέσεις σημείων του σώματος μας, χρησιμοποιώντας την πανάρχαια Ιαπωνική μέθοδο Shiatsu, μπορούμε μόνοι μας να καταπολεμήσουμε το άγχος και να ενεργοποιήσουμε τη φυσική αντίδραση χαλάρωσης και αυτο-ίασης του οργανισμού σας!

 

Ασκήσεις Makko – Ho

Παράλληλα θα μάθουμε μια ακόμη τεχνική που βασίζεται σε απλές διατατικές ασκήσεις, Makko – Ηo,  με  στόχο την εξασφάλιση της ομαλής ροής της ενέργειας των μεσημβρινών του σώματος.

Δώδεκα μεσημβρινοί, έξι ασκήσεις που η καθημερινή τους εφαρμογή βοηθά στην αποσυμφόρηση των ενεργειακών αυτών καναλιών καθώς και στην ομαλή ροή των λειτουργιών του σώματος μας.

 

Η τεχνική Sefl-Shiatsu και οι ασκήσεις Makko-Ho είναι κατάλληλες για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, και λειτουργούν συνδυαστικά με όποιες εμπειρίες μας, με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Την παρουσίαση και την πρακτική εφαρμογή των τεχνικών εισηγείται η Κωνσταντίνα Μπαρλά, ολιστική θεραπεύτρια εξειδικευμένη στο Shiatsu και μόνιμη συνεργάτιδα του LifeHub.

 

Σας περιμένουμε το Σάββατο 9/5/2015  και ώρες 17:30μμ – 21:00μμ

στο  ArtMatter CENTER – Δέφνερ 18, Μετς, όπου θα απολαύσουμε και το καφεδάκι μας με σπιτικές λιχουδιές!

 

Το κόστος του σεμιναρίου είναι € 20/άτομο

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κράτηση θέσεων: 6937003306 & 6937709042

Top