Εισαγωγικό Σεμινάριο Shiatsu

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΙΑΤΣΟΥ
Το σιάτσου είναι μια θεραπευτική τεχνική που συνεχώς εξελίσσεται. Οι ρίζες της βρίσκονται στην Κίνα του 5ου αιώνα, φέροντας όμως την ονομασία anma. Με το πέρασμά της, στην πορεία του χρόνου, στην Ιαπωνία, παίρνει την ονομασία Shiatsu, που σημαίνει πίεση με τα δάκτυλα.

Πρόκειται για μια καθαρά θεραπευτική τεχνική που γίνεται με τον δεχόμενο ξαπλωμένο σε ειδικό στρώμα-φουτόν, πάντα ντυμένο με άνετα και βαμβακερά ρούχα. Πιέσεις, διατάσεις, κινητοποιήσεις συνθέτουν μια συνεδρία με μοναδικά «εργαλεία» τα δάκτυλα, τις παλάμες, τους αγκώνες, τα γόνατα, τα πέλματα.

Παρόλο που θεωρείται συμπληρωματική θεραπευτική τεχνική, τα οφέλη του σιάτσου είναι αρκετά και σημαντικά. Αντιμετωπίζονται θέματα όπως μυοσκελετικά, προβλήματα στομάχου, εντέρου, γυναικολογικά ζητήματα και πολλά άλλα.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, θα διδαχθούμε τις βασικές αρχές του σιάτσου και θα «χτίσουμε» βήμα-βήμα μια ολοκληρωμένη συνεδρία που θα μπορούμε να εφαρμόσουμε άνετα, σε οικεία και υγιή άτομα του περιβάλλοντός μας.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη γνώση πάνω σε άλλες θεραπείες, παρά μόνο η διάθεσή σας για μάθηση και εξερεύνηση του ίδιου σας του εαυτού.

Η γνώση ανήκει σε όλους, αρκεί να την αναζητήσουμε.

Το ταξίδι μας ξεκινάει:
Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 09:30 – 17:30μμ
Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 09:30 – 17:30μμ

Κόστος: 90 ευρώ

Διδάσκει η Κωνσταντίνα Μπαρλά

Χώρος διεξαγωγής: ArtMatterCenter

Top