ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Partner Shiatsu

Ένα εργαστήρι αφιερωμένο στην φροντίδα του σώματος και της ψυχής μας, χωρίς προ-απαιτούμενες γνώσεις πάνω σε μεσημβρινούς και τεχνικές, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως, την αγάπη για τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που έχουμε διαλέξει να είναι κοντά μας.

Καλέστε λοιπόν τον σύντροφό σας ή τον φίλο σας και χαρίστε ο ένας στον άλλον ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης και γνώσης ή απλά ελάτε μόνοι σας να ανακαλύψετε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σας, μιας και είναι και ο πιο πιστός μας σύντροφος.

Το shiatsu είναι μια εξελιγμένη αρχαία θεραπευτική τεχνική, όπου στις αρχές του 20 αιώνα παίρνει την ονομασία της αυτή, στην Ιαπωνία. Αποτελείται από τις λέξεις «shi» και «atsu», δάκτυλο και πίεση. Ως επί το πλείστον το shiatsu χρησιμοποιεί ως εργαλεία του, τις πιέσεις με τα δάκτυλα, τις παλάμες, τους αγκώνες, τα γόνατα, τα πέλματα.

Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθουμε τις βασικές αρχές και τεχνικές του σιάτσου και θα χτίσουμε μαζί μια συνεδρία που θα μπορείτε να εφαρμόζετε ο ένας στον άλλον, εύκολα και αποτελεσματικά.

Η ιδέα του partner shiatsu, γεννήθηκε από την επιθυμία, του να μπορούμε εύκολα να χαλαρώσουμε, έχοντας την οικειότητα του σώματος του συντρόφου/ φίλου μας, γνωρίζοντας τυχόν θέματα υγείας του, και αφήνοντας πιο εύκολα τον εαυτό μας να χαλαρώσει στα χέρια κάποιου που εμπιστευόμαστε.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γνωριμία με τις Makko-Ho (διατατικές ασκήσεις μεσημβρινών), βασικές αρχές και εργαλεία του σιάτσου, μία σειρά τεχνικών που θα αναφέρεται σε συγκεκριμένους μεσημβρινούς και διαλογισμό.

Το εργαστήριό μας θα συμπληρώσει ο Esko Koski-Laulaja (Raw Food Artist & Vegan Chef), που με τη σειρά του μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ένα καινούργιο, αναζωογονητικό και μακροβιωτικό τρόπο διατροφής.

Χορτοφαγικά και ωμοφαγικά εδέσματα, φτιαγμένα με πολύ έμπνευση και φροντίδα, με τους καλύτερους συνδυασμούς και δένοντάς τα τέλεια, με τις ποιότητες των μεσημβρινών που θα δουλέψουμε.

(Η θερμοκρασία προετοιμασίας των τροφών γίνεται κάτω των 41ο , έτσι ώστε να διατηρούν όλα τα ιχνοστοιχεία, μέταλλα, βιταμίνες και τη ζωτικότητα που τους προσδίδει η ίδια η φύση).

Η τιμή του πακέτου αξιολογήθηκε από την ομάδα μας, στα 230 ευρώ* ανά άτομο, και περιλαμβάνει, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο 9Queens (http://www.9queens.gr/el), τη διδασκαλία του Partner Shiatsu, πλήρης χορτοφαγική-ωμοφαγική διατροφή και τη χρήση των ιαματικών λουτρών. (*Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει φόρο)

Για κρατήσεις θέσεων για το εργαστήριο, επικοινωνήστε στο: 6986845967 και στο email: more.than.shiatsu.kbarla@gmail.com

Top